Επιλογή Σελίδας

agrotain nutr

Η εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ ,ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του AGROTAIN σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Σκόπια διεκδίκησε και κατάφερε να επιλεχθεί ως η διοργανώτρια εταιρεία και να φιλοξενήσει το θεσμό στην Ελλάδα.

Η KOCH, αμερικάνικος κολοσσός και παραγωγός του AGROTAIN, πραγματοποιεί σε ετήσια βάση αυτό το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΌ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για το AGROTAIN, καθιστώντας το πλέον ως έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς του χώρου και κάθε χρόνο το σύνολο των ευρωπαίων αποκλειστικών αντιπροσώπων του AGROTAIN διεκδικεί την διοργάνωση του.

Στο επιστημονικό αυτό Πανευρωπαϊκό Συνέδριο, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 14 έως και 16 Ιουνίου 2016, θα συμμετέχουν εκτός της εταιρείας ΓΑΒΡΙΗΛ όλοι οι Ευρωπαίοι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι. Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για διάφορα επιστημονικά και τεχνικά θέματα που αφορούν το AGROTAIN και τα σταθεροποιημένα λιπάσματα γενικότερα. Επιπλέον η εταιρεία KOCH , ως η μεγαλύτερη παραγωγός σταθεροποιημένων λιπασμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για νέες τεχνολογίες και προϊόντα που βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο δίνοντάς τους μία μικρή γεύση από το μέλλον.