Επιλογή Σελίδας

 

 

Ο ψευδάργυρος DDP® ενισχύει την απόδοση καλλιέργειας

  • Επιστημονικά σχεδιασμένο για μεγαλύτερη διαθεσιμότητα στα φυτά σας και γρηγορότερη ανάπτυξη
  • Εγγυημένη ανάλυση 62,0% ψευδαργύρου
  • Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα, εξασφαλίζοντας ασφάλεια στη διαχείριση και στο περιβάλλον
  • Το Wolf Trax ™ DDP® παρέχει καλύτερη κατανομή θρεπτικών ουσιών.

 

Τεχνολογία EvenCoat

Μέσω της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας EvenCoat ™, το Wolf Trax ™ DDP® micronutrients επικαλύπτει κάθε κόκκο λιπάσματος. Αυτό οδηγεί σε ομοιόμορφη κατανομή σε όλο το χωράφι, τοποθετώντας τα θρεπτικά συστατικά πιο κοντά στις ρίζες των φυτών για ευκολότερη πρόσληψη από τα φυτά.

 

Γρηγορότερη Πρόσληψη

Το Wolf Trax Zinc DDP ενσωματώνει την τεχνολογία PlantActiv ™, η οποία βελτιστοποιεί το μέγεθος των κόκκων για την γρηγορότερη πρόσληψη από τα φυτά. Τα θρεπτικά συστατικά είναι σχεδιασμένα ώστε να μην χάνονται στο εδάφος και να παραμένουν διαθέσιμα στο φυτό.

 

Διατροφή Μακράς Διαρκείας

Το Wolf Trax Zinc DDP ενσωματώνει την τεχνολογία DUAL ACTION ™, η οποία παρέχει στα φυτά τα συστατικά που χρειάζονται σε κάθε φάση της καλλιεργητικής περιόδου. Ένα μέρος του ψευδαργύρου διατίθεται γρήγορα για την πρόσληψη από τα φυτά, ενώ το υπόλοιπο μέρος απελευθερώνεται πιο αργά. Με την τεχνολογία DUAL ACTION, τα φυτά ωφελούνται από την έγκαιρη και παρατεταμένη παροχή του ψευδαργύρου.

 

Η χρησιμότητα του Ψευδάργυρου στην καλλιέργεια

  • Ο ψευδάργυρος είναι ένα βασικό θρεπτικό συστατικό για την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή φυτών
  • Η έλλειψη ψευδαργύρου είναι το πιο κοινό πρόβλημα που συναντάμε στις καλλιέργειες
  • Η έλλειψη Ψευδαργύρου έχει επιφέρει σημαντικά προβλήματα υγείας στο ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού λόγω της ανεπαρκούς πρόσληψής του μέσω της τροφής