Επιλογή Σελίδας

Το Όραμα και οι Αξίες μας

Το Όραμα μας

Να καλλιεργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον … για όλους.

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν. Στην Ελληνική εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ  επενδύουμε στην έρευνα, στην τεχνολογία, την καινοτομία, στην ποιότητα, στις ανθρώπινες σχέσεις.  Σήμερα, κατέχουμε κυρίαρχη θέση στο χώρο της θρέψης. Διαθέτουμε 3 υπερσύγχρονα εργοστάσια και παρέχουμε πλήρη γκάμα από κορυφαία λιπάσματα, κοκκώδη αλλά και υδατοδιαλυτά, που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσει σας.
Γιατί ποιοτικό-οικονομικό – αποτελεσματικό λίπασμα ΓΑΒΡΙΗΛ,  σημαίνει καλύτερη σοδειά, σημαίνει μεγαλύτερο κέρδος, σημαίνει ικανοποιημένοι πελάτες. 

Οι Αξίες μας

Αξιοπιστία
Η αξιοπιστία και η ηθική χαρακτηρίζουν κάθε δραστηριότητά μας και θεωρούμε ότι αποτελούν προϋπόθεση για το χτίσιμο γερών επαγγελματικών σχέσεων που εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα και το μέλλον της εταιρείας μας.

Σεβασμός στους πελάτες μας
Χτίζουμε σχέσεις συνεργασίας που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό. Η κάθε μας δραστηριότητα φροντίζουμε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα και  τις ανάγκες των πελατών μας αλλά και των Ελλήνων αγρότων. Αναπτύσσουμε σχέσεις συνεργασίας, προβλέπουμε μελλοντικές ανάγκες και φροντίζουμε να τις καλύψουμε πριν μας τις εκφράσουν. Ξέρουμε καλά ότι το μέλλον μας χτίζεται πάνω στο δικό τους.

Πιστεύουμε στο ανθρώπινο παράγοντα
Επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό και επιλέγουμε ανθρώπους με όρεξη για δουλειά.
Έχουμε έμπειρο προσωπικό -πλήρως καταρτισμένο με 20 επιστήμονες – γεωπόνους που απαρτίζουν το τμήμα πωλήσεων και το τεχνικό τμήμα της εταιρείας. Μπορούμε και παρέχουμε πλήρη κάλυψη στις ανάγκες που προκύπτουν πριν και μετά την πώληση.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον
Η δουλειά μας συσχετίζεται και έχει άμεσο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Το μέλλον της εταιρείας μας προϋποθέτει την εξασφάλιση του μέλλοντος  της γεωργίας. Για αυτό το λόγο οφείλουμε να αναζητάμε, να βρίσκουμε  και να προωθούμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Στα πλαίσια αυτής της αναζήτησης κυκλοφορούμε τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά, την σειρά λιπασμάτων NUTRIMORE με παρεμποδιστή ουρεάσης AGROTAIN – με μηδενικές απώλειες στο άζωτο, όπως και την σειρά χηλικών ιχνοστοιχείων ACTIVE IDHA -τα μόνα άμεσα βιοδιασπώμενα χηλικά ιχνοστοιχεία που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.