Επιλογή Σελίδας

Ξέχνα όσα ήξερες μέχρι σήμερα για την επιφανειακή λίπανση σε καλαμπόκι και βαμβάκι. Τα NUTRIMORE είναι τα λιπάσματα του μέλλοντος και σου προσφέρουν οικονομία στο κόστος λίπανσης και αύξηση στο εισόδημα σοδειάς. 

Δοκιμασμένα πια σε ολόκληρη την Ελλάδα για πάνω από 6 χρόνια , αλλά και με την υπογραφή από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το οποίο πραγματοποίησε διετές σχετικό πειραματικό ,έχουν αποδείξει ότι εξασφαλίζουν αύξηση σοδειάς τουλάχιστον κατά 10%.
Πυκνά σε άζωτο και ενισχυμένα με τον προηγμένης τεχνολογίας παρεμποδιστή ουρεάσης AGROTAIN θρέφουν τα φυτά χωρίς καμία απώλεια και επιτρέπουν εφάπαξ επιφανειακή λίπανση, καλύπτοντας πλήρως όλα τα κρίσιμα στάδια ανάπτυξης: στο καλαμπόκι κατά την κρίσιμη περίοδο της άνθισης μέχρι και το γέμισμα του καρπού και στο βαμβάκι κατά την διάρκεια του γεμίσματος των καρυδιών.

Αντίθετα η κοινή ουρία και η απλή ουροθειϊκή (σύμμεικτη ή σύμπλοκη) αμέσως μετά την εφαρμογή τους έχουν απώλειες 30-50% του αζώτου που περιέχουν λόγω εξαέρωσης.

Επίσης η Νιτρική αμμωνία, η ασβεστούχος νιτρική αμμωνία κ.α. θα υποστούν πάνω από 40% απώλειες στο νιτρικό άζωτο που περιέχουν σε πολύ υψηλό ποσοστό, λόγω έκπλυ σης και εξαέρωσης. Το άζωτο που θα φτάσει τελικά στα φυτά (μετά τις απώλειες ) δεν θα θρέψει επαρκώς τα φυτά και αυτά σύντομα θα απαιτήσουν επαναληπτική εφαρμογή.

Επίσης τόσο το NUTRIMORE N-PLUS 46-0-0 όσο και το NUTRIMORE WINNER 40-0-0 κ.α. είναι 100% υδατοδιαλυτά και εφαρμόζονται τέλεια και μέσω υδρολίπανσης παρέχοντας και σε αυτή την περίπτωση το πλεονέκτημα των μηδενικών απωλειών. Αντίθετα κοινή ουρία, απλή ουροθειϊκή (σύμμεικτη ή σύμπλοκη) και νιτρική αμμωνία και σε αυτή την περίπτωση έχουν απώλειες τουλάχιστον 20%.

Και το σημαντικότερο από όλα; Τα NUTRIMORE επειδή είναι πιο πυκνά και με μηδενικές απώλειες σε άζωτο επιτρέπουν την μείωση των κιλών λιπάσματος κατά 30-50% με αποτέλεσμα την μείωση του κόστους λίπανσης της επιφανειακής λίπανσης κατά 20-30%.

Κάνε την έξυπνη κίνηση. Άλλαξε λίπασμα και η επιφανειακή σου λίπανση θα αλλάξει εποχή. Η ελληνική εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ καλλιεργεί ένα καλύτερο μέλλον για εσένα με την κορυφαία επιφανειακή λίπανση NUTRIMORE.